"TRAŽILI MI 3.500 EVRA": Srbin se usred odmora u Grčkoj našao u OGROMNOM PROBLEMU, porodici preselo letovanje
Plaža, Foto: EPA STR

au!

"TRAŽILI MI 3.500 EVRA": Srbin se usred odmora u Grčkoj našao u OGROMNOM PROBLEMU, porodici preselo letovanje

Jedan Srbin našao se u problemu u Grčkoj pred povraka sa odmora

Objavljeno:

U "Fejsbuk" grupi "Grčka info" jedan Srbin po imenu Darko se požalio na kvar na svom automobilu i zamolio je za pomoć svakoga ko poznaje majstora u mestu Aleksandropolisu u Grčkoj zbog kvara na vozilu. Reč je o automobilu marke "audi q5", upalio mu se "Ad Blue sistem" i sija "chech engine" lampica uz upozorenje da vozilo može da pređe još svega 10 kilometara.

"Potrebna nam je pomoć. Da li znate nekoga u Aleksandropolisu ili okolini ko bi mogao softverski da ugasi Ad Blue sistem na Audi Q5 prve generacije? Sutra popodne treba da napustimo smeštaj pa bi do tad morali da rešimo problem. Na autu sija check engine lampica i piše da može da pređe jos 10 km. U servisu su tražili 3.500 evra za popravku", glasi njegova objava.

Kvar automobila
Kvar automobilafoto: Printscreen/Facebook/Grčka info

Ispod njegove objave usledila je lavina komentara. Neki su mu govorili da kupi "Ad Blue sistem", dok su da drugi savetovali da je najbezbednije da nazove šlep službu.

"A zašto ne kupite i ne dodate Ad Blue jednostavno? Ja imam na autu, takođe me obaveštava još koliko kilometara može da pređe i samo dodam i lampica se ugasi”; “Ukoliko postoji greška na sistemu, mozeš da dosipaš do sledeće godine, neće pomoći”; “Dodaj Ad Blue da ima i vozi”; “Sipaj AD blue i vozi se u krug 15 km. Ako stane auto, nema problema, tu si bar na parkingu. Ako ne stane posle 15, 20 km, onda verovatno neće stati uopšte, već je to neka sistemska poruka, samo da te naplaši da moraš u ovlašćeni servis”, glase samo neki od komentara.

Bonus video:

02:38

NUDE SE DA POPRAVE KVAR NA RAČUNARU, A ONDA VAS POKRADU! Stručnjaci upozoravaju na lažne kol centre i njihove PODMUKLE METODE

(Espreso / Mondo / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.